Telefonische acquisitie op project basis

Waarom jij met ons wil komen werken...

Jij als enthousiaste, commerciële en gemotiveerde verkoper die zelfstandige 8-12 uur per week op project basis aan de slag kan. Het woord opgeven staat niet in jou woordenboek en bent op zoek naar een uitdaging.

Wie jij bent...

Je bent een doener. Een aanpakker. Jouw motto is: ‘Doe iets!’ Met ervaring op het gebied van acquisitie wat betekent dat je ook kennis en ervaring hebt met benaderen van bedrijven. Je bent goed in het verdiepen van de persoon aan de andere kant van de lijn. Het is een pré als je kennis en ervaring hebt op dit gebied.

Wat jij komt doen...

Proactief bedrijven, organisaties en specialisten in Nederland benaderen met als doel hen te enthousiasmeren voor ons concept. Dit vereist communicatieve vaardigheden, het vermogen om te kunnen improviseren en je in te leven in de wereld van de organisatie waaraan je verkoopt.

Wie wij zijn...

THEBOXSYSTEM is gevestigd in Made, Noord-Brabant. THEBOXSYSTEM is een modulair circulair huisvesting concept dat prefab huisvestingvolumes produceert om in de wonen, te werken, te ontspannen en om zorg in te verlenen. Hiermee spelen wij in op de groeiende vraag en noodzaak naar woon- en werkplekken die snel aanpasbaar en duurzaam gebouwd kunnen worden. Huisvesting, aanpasbaar aan de levensdynamiek van mensen in hun verschillende levensfasen en behoeften.

THEBOXSYSTEM heeft communicatie hoog op de agenda staan en zet vol in op contact leggen met potentiële partijen, op de sales en marketing. We zien onszelf als producent van prefab huisvesting oplossingen en niet als bouwbedrijf.

Wat we jou te bieden hebben...

Samenwerken in een familiebedrijf met groeiambitie. Werken voor een bedrijf dat modulair en circulair mee beweegt met de vraag en de behoefte van de klant.

Kwestie van doen!

Stuur direct je CV en motivatie per email naar info@theboxsystem.nl. Je hoort dan snel van ons.

Future Talks award

TBXS heeft de Young Business Award 2018 gewonnen tijdens de Future Talks editie.

#THESTORYContinues

In de serie #THESTORYcontinues, nemen wij je als lezer mee in het verhaal van nieuwe BOX projecten. Met Maik en Simone van Enckevort

Terug naar overzicht